vrijdag 1 augustus 2014

Shoppen!!!

dag 3

Vanmorgen was ik weer vroeg wakker en ben om 6.45 uit bed gegaan.  Ik ben met een beker thee en mijn i-pad op het terras gaan zitten en heb in mijn eentje zitten genieten. heerlijk rustig even Facebook gecheckt en wat blogverhalen gelezen. Rond 8 uur  Len en de meiden wakker gemaakt en ben ik nog even het zwembad ingedoken. Ik had energie voor 10. (hahahaha dat gebeurd niet vaak)
Na het ontbijt in de auto en naar Lake buena Vista om te shoppen!!!! En de meiden hadden er zin in!!
Bij Aeropostale zijn ze helemaal los gegaan. wat shirts, broeken en sportkleding en Romy had nog een leuke zonnebril gescoord.


Van al dat shoppen hadden we toch wel trek gekregen en besloten om om te gaan lunchen bij Panera Bread in Celebration.
Ik ging voor mijn favoriete broccoli/cheddar soup en een sandwich, de meiden een breadbowl met broccoli/cheddar soup en Len nam een Panini met turkey en cheese.

Zo lekker!!


Na de lunch zijn we onderweg gestopt om een paar actiefoto's van de meiden te maken. En daarna als een speer naar de villa
en zijn we we het zwembad ingedoken want het was warm.

vanavond nog een Cache gevonden met hulp van een aardige Amerikaan en toen heerlijk gegeten bij Applebee's.

Morgen krijgen we visite van een kennis uit Nederland die ook verslaafd is aan Orlando. Wordt vast gezellig kunnen we een beetje bijkletsen.

En morgenavond gaan we naar een voetbalwedstrijd in
het World Wide of Sports complex.








4 opmerkingen:

  1. Ik ben weer helemaal bij met lezen, lekker hè dat tax free shoppen.
    Ik moet voor mezelf nog op pad, naar dat gaat goed komen.
    Veel plezier morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie foto hier is het ook warm dus we doen het rustig aan jessica is donderdag gezellig koffie wezen drinken en komt dinsdag bij ons eten jullie veel plezier en geniet er maar lekker van groetjes o ma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat we jullie enthousiast hebben kunnen maken voor het geocachen:) Pas op, want het is wel verslavend! In Celebration liggen er trouwens aardig wat! Leuk trouwens dat jullie vakantie net pas begonnen is! Die van ons loopt nu helaas écht ten einde, morgen onze laatste volledige dag helaas... Geniet van jullie vakantie en wie weet bij het cachen! Pas wel op hier in Florida met cachen, want er zitten hier wel hele andere diertjes dan bij ons in de struiken he;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En ook jullie hebben geshopt, leuk om te lezen dat iedereen zo aan het shoppen is haha! Heerlijk dagje weer.

    BeantwoordenVerwijderen