zondag 17 augustus 2014

Pirate's Cove!!

Dag 19

Vanmorgen (zoals bijna elke morgen) heerlijk op het Deck genoten van het mooie weer. We willen onze laatste dagen nog wat zon pakken, aangezien het in Nederland slecht weer is.
Dus tot een uur of 2 lekker gerelaxed in en bij het zwembad.

Daarna zijn we naar de International Drive gereden om te gaan midgetgolven. We hadden dit parcours van de week al gezien en het zag er leuk uit dus we gingen naar Pirate's Cove.
Het was helemaal (de naam zegt het al) in piraten stijl. Wij vonden hem super, we hebben ons best gedaan en ik moet zeggen we worden steeds beter!! Hihihi. Maar de winnaar was Romy!! Jammer Len volgende keer beter concentreren!! hahahahaha

Toen nog even naar de Premium outlet Lake Buena Vista voor wat laatste inkopen. Maar nog steeds geen Nikes voor Jessica, dus proberen we ze morgenhalen in Posner Park!! (hoop ik)

We hebben weer heerlijk gegeten bij The Cracker Barrel en het toetje (apple pie) mee naar huis genomen voor bij de koffie.


4 opmerkingen:

 1. Ik las ook dat het in NL zo koud is ineens dus dat is dubbel genieten van de zon. Minigolfen vinden wij ook altijd zo leuk op vakantie in Orlando. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Anita we hebben zeker genoten van het mooie weer deze laatste volle dag. Dinsdag vliegen we weer naar huis! veel plezier.

   Verwijderen
 2. Nou niet erin gaan wrijven dat het hier gewoon herfst is!!
  Minigolven vinden wij ook leuk, lekker fanatiek!
  Nog veel plezier (met het mooie weer grrrr)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha wij zijn ook altijd erg fanatiek met spelletjes!! we willen allemaal winnen! Wij vliegen dinsdag naar huis dus voor ons is het ook voorbij. Kunnen we weer een jas aan en paraplu mee:-( Jammer hoor.

   Verwijderen