maandag 11 augustus 2014

Gatorland en Ripley's Believe it or Not!!

Dag 13

Wat vliegen de dagen snel voorbij en we willen nog zo veel doen. Laten we maar snel beginnen!!
Rond half negen zijn we met koffie op het deck bij de pool gaan zitten en hebben even het nieuws bekeken. Doen we niet meer want het was allemaal narigheid, dus hebben we even gebrainstormd
wat we vandaag gaan doen. Het werd het Gatorland!

Na een korte rit van ongeveer een half uur kwamen we aan bij Gatorland. Het was er heerlijk rustig dus we hebben het allemaal op het gemak kunnen bekijken. En wat hebben we veel Alligators gezien, maar ook andere dieren zoals papegaaien, panters, slangen allerlei soorten vogels, uilen, Flamingo's, schildpadden enz.
Ze hadden  de Gator Wreslin' Show en de Gator Jumparoo Show. Dat was wel leuk om te zien en het waren ook leuke mensen die er nog leuke grappen bij maakten.  zie de foto's!!
Na een aardige regenbui hebben we nog een beetje rond gelopen en foto's gemaakt en toen richting Exit. We hadden het wel gezien!

Onze volgende stop was Ripley's Believe it or Not. Ook dat vonden we erg leuk, het is een verzameling van allerlei ongelofelijke dingen en gebeurtenissen. Het heet niet voor niets Believe it or Not!!! we hebben super veel gelachen.

Daarna zijn we(in de regen) naar de premium outlet gereden (Lake buena vista), en bij de Gap wat shirts voor Len gekocht.  En we wilde weer een nieuw restaurant proberen, en het werd Carrabba's.
We hebben er heerlijk gegeten, we vonden dit Italiaanse grill restaurant super, beter dan Olive Garden.
Zeker een aanrader!!
Ripley's Believe it or Not!!

Gemaakt van zand!

Gemaakt van snoep!Siamese biggen tweeling!

Zeemeermin!

Gemaakt van Knopen!

Instrumenten auto!

Gemaakt van toast!!2 opmerkingen:

 1. Drukke dag, maar wel leuk. Wij vonden Carrabba's ook erg lekker!
  Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Esther, ja het was zeker een drukke dag maar super leuk.
   heerlijk dat vakantie gevoel!! Gr. Anita

   Verwijderen