woensdag 13 augustus 2014

Discovery Cove!

Dag 15

Vandaag gingen we dan eindelijk naar Discovery Cove. De meiden hadden er super veel zin in dus vroeg opstaan en op naar de dolfijnen! Nadat we de auto (vlakbij bij de ingang) geparkeerd hadden liepen we de entree binnen, en het is toch een speciaal gevoel om er weer te zijn. Wij vinden het zo cool hier! Foto's gemaakt voor de pasjes door een aardig meisje en off you go  and have a great day!! Nou dat gaat wel lukken hoor.
Eenmaal binnen gingen we eerst eens lekker ontbijten want dat hadden we thuis niet gedaan. Het viel ons op dat het niet zo druk was in het park dat was wel relaxt!! Fijn hoor. 
Na het ontbijt hebben we de spullen in een kluisje gedaan, de vesten, handdoeken en de snorkel setjes opgehaald en een plekje gezocht! We hebben eerst een rondje gedaan zodat ik wat foto's kon nemen.
De meiden gingen gelijk snorkelen in het Grand Reef bij de roggen en (supermooie en grote) vissen.
Het blijft altijd een geweldige ervaring je zwemt gewoon over de roggen heen en je kan ze ook nog aanraken. Toen met z'n allen een rondje in The Lazy River heerlijk een beetje ronddobberen. We hadden een mooi plekje gevonden om naar de dolfijnen te kijken en ik kon daar ook nog mooie foto's maken. (We hebben deze keer niet met de Dolfijnen gezwommen omdat we dat al 2x gedaan hadden)
Ik kan wel uren naar die beesten kijken ze zijn zo geweldig!!
Zo kwamen we de dag wel door, zwemmen, zonnen (we hadden een geweldig mooie dag zonder regen) lekker eten en genieten. 
En voor we het doorhadden was het tijd om te douchen en naar huis te gaan! Maar wat hebben we van deze dag genoten!!! Nu hangen we allemaal moe maar voldaan op de bank, de meiden kijken Scandal op Netflix en Len leest het nieuws op zijn I-phone en ik???  Ik schrijf het blog en ga zo een heerlijke cocktail nemen.


We hebben er zin in!!
Hij kwam even gedag zeggen!!Kijk onze naam!!!Lunch!

Reggea bandje!


Haai!
1 opmerking: