donderdag 14 augustus 2014

Downtown Disney!

Dag 16

Weer Another day in Paradise!! We werden wakker met een strakblauwe lucht en zon, dus lekker op het deck aan de koffie en even facebooken. We hebben tot een uur of 1 van de zon genoten en heerlijk in het zwembad gedobberd. Sharon wilde graag lunchen bij Panera en ik had ook wel zin in een broccoli/cheddar soup.  Dus in de auto en richting Panera Bread.
 Na de lunch even richting de premium outlet aan de Vineland road. We hadden niet veel tijd dus alleen even naar de Vera Bradley geweest voor een tasje. (stond op mijn lijstje)   We wilde naar de AMC cinema in Down Town Disney.  We wilden film kijken en eten en dan is het aanbod met films  beperkt.  Het werd Gardians of the Galaxy!! We moesten 3 uur wachten voor de film begon dus we gingen "wandelen".Winkel in en winkel uit, hier kijken daar kijken.  We kwamen onze tijd wel door.  Het is jammer dat ze zo druk aan het verbouwen zijn, maar het word vast geweldig als het allemaal klaar is. We hebben onze traditie weer hoog gehouden, we doen altijd een hoedjes fotoshoot dus zo gezegd zo gedaan!! Kijk maar naar de foto's. Hahahaha we hebben er heerlijk om kunnen lachen.

Inmiddels was het tijd voor de film, en het was weer super!!! Het eten was goed de film wat minder, maar de meiden vonden hem leuk dus vooruit dan maar.
Na de film nog even langs de Starbucks voor een  Caramel Frappuchino Hmmmmm lekker hoor.
Eenmaal bij de auto was ik mijn zonnebril kwijt, Nee!!!!  Dus wij weer terug naar de Starbucks. Maar hier hadden ze geen bril gevonden.(Grrrr!!) Toen had ik een helder moment, we hadden een 3D film gekeken en na afloop moest je je bril in een bak gooien. En je voelt hem al, ja hoor hij lag in de bak bij alle 3D brillen.  Dat is echt weer iets voor mij. Maar mijn Designer zonnebril was terecht. Toen snel naar de auto en naar huis. En zo naar bed want ik ben moe en morgen moeten we er  vroeg uit want we willen naar het strand.Ariel!!

Sullie en Dullie!!!


Speciaal voor Linkshandige!! 


Caramel Frappuchino.2 opmerkingen:

  1. Lekker relaxdagje en wat leuk om naar de film te gaan met z'n allen.
    Veel plezier weer vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dagje Downtown, en wat een stunt van je zonnebril. Gelukkig heb je hem weer. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen