dinsdag 12 augustus 2014

CSI Experience, Titanic museum!!

Dag 14

En we hebben weer een heerlijke dag achter de rug. Vanmorgen rustig opgestart bij de pool, beetje gelezen, gezwommen en genoten van de zon.
Rond 1 uur ging het een beetje regenen dus aankleden en in de auto richting de CSI Experience.
We konden meteen aan de slag, Labjas aan op de foto, en naar de Briefingroom.  We konden met onze moordzaak beginnen. We vonden de aanwijzingen, deden een DNA onderzoek,  onderzochten plantresedu, bekeken een moordwapen onderzochten de kogel, piece of cake!! We hadden de dader gevonden!!! wij vonden dit een erg interessante happening. Leuk om te doen!! een echte aanrader.

Naast de CSI Experience zat het Titanic museum en die stond ook op het lijstje, dus hebben we maar  meteen gedaan.
Dit was een rondleiding met een gids die ons door het 'Schip" begeleide en ons allerlei interessante dingen vertelde en liet zien. Het was een indrukwekkende rondleiding. zeker een keer doen als je hier bent!!!

Toen we daarmee klaar waren hadden we wel een beetje honger gekregen. Onderweg kwamen we langs de Cracker Barrel. Wij ontbijten daar wel eens maar we wilde ook het avondeten proberen, en dat was erg lekker. Het smaakte ons super goed en ze hadden er een heerlijk toetje. (apple pie met een bolletje vanille ijs) Echt de moeite waard de meiden vonden het heerlijk.


Lekker hoor!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten