maandag 4 augustus 2014

Lake Louisa State Park!!

Dag 6

Vanmorgen na het ontbijt in de auto en onderweg naar Lake Louisa State Park. Na ongeveer 15 minuten rijden waren we op de plaats van bestemming gearriveerd. Na $5,00 betaald te hebben  mochten we het park in.  Eerst naar Hammond lake gereden, waar we werden gewaarschuwd voor alligators, dus de meiden probeerde alligators te spotten maar helaas!!
Maar wat was het mooi en  rustig en  nog geen mens gezien!! Na een heleboel mooie foto's genomen te hebben stapten we in de auto en reden we verder!! We kwamen bij Dixie Lake en daar stonden wat
Campers met  vriendelijke (oude) vakantiegangers. (mij te rustig daar) Je kon daar kano├źn, fietsen huren en natuurlijk wandelen.
We begonnen vol goede moed aan een hiking trail, maar al snel zijn we weer terug gelopen omdat we  lek geprikt werden door de muggen!!  hahahahaha wij waren niet goed voorbereid. Geen muggenspray meegenomen. Dom dom!! 
 Aan de andere kant van het meer kun je een Cabin huren. Zag er erg leuk uit even de schommelstoelen op de veranda uitproberen, en genoten van het geweldige uitzicht! maar zo rustig daar en bijna geen mensen!!!  Daar waren we wel verbaasd over want het is toch een vakantie periode?
Maar al met al een super mooi park!! Echt de moeite waard.

Op de terugweg naar huis zijn we even langs de Twistee Treat gereden om een ijsje te halen.
Lekker hoor!! We hadden gezien dat ze hem aan het bouwen waren toen we hier in Mei 2013 waren, dus die moesten we nu even proberen!! En de ijsjes zijn goedgekeurd. Maar de Yoghurtijsjes van de Sweet Frog staan bij de meiden nog op nummer 1. Op de terugweg naar de villa hebben we nog naar een Cache gezocht en gevonden!!! yeah echt super leuk!!!

En daarna heerlijk gezwommen en hangen op het deck!!
Rond 6 uur zijn we naar de de Bahama Breeze gereden en hebben we cocktails gedronken en heerlijk gegeten!!
Even wat boodschappen gedaan bij Target en in een flinke regenbui naar huis gereden.
Morgen staat er een boottocht in Melbourne op de planning!!

ik zie geen alligators!!

Romy de bomenknuffelaar!!


The cabin in the woods!!lekker, goedgekeurd!!!
3 opmerkingen:

  1. Mooie foto's en weer heerlijk gegeten! Veel plezier morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij voel ik heel voorzichtig een verslaving aankomen:)?

    BeantwoordenVerwijderen