vrijdag 8 augustus 2014

Cracker Barrel, Celebration!

Dag 10

Eindelijk gaan we dan naar de Cracker Barrel. Sharon heeft zin in Pancakes en na 2 x verzetten is het nu zover!!! YEAH!! Sharon is blij!!!

Na een enorme hoeveelheid eten (de buikjes zitten vol) kijken we nog even in het winkeltje en spelen Len en de meiden nog een damspelletje!!
Als we bij de villa zijn duiken we meteen de pool in. Het is weer warm en zonnig.
Beetje lezen,  spelletjes spelen op de i-pad,  zonnen , zwemmen het is genieten.

Rond 2 uur rijden we naar Celebration want we gaan fietsen huren.  Op de parkeerplaats bij het CelebrationHotel staat een fietsen verhuur bedrijf. The Celebration Surrey Company!!
Een heel aardige oma helpt ons aan een fiets en laat ons op de kaart zien wat een mooie route is om te fietsen. We krijgen allemaal een flesje water en na een paar leuke foto's (genomen door "oma") gingen we op pad!
Wat een leuke fietstocht langs mooie dure huizen, prachtige meren en door geweldige parken.
We hebben ons toekomstige huis gevonden hoor! hahahaha Hier kan ik het wel wennen. Celebration is the place to be!! na 2 uur fietsen reden we langs Lake Rianhard en daar hebben we onze eerste Aligator in het wild gezien. (deze vakantie)  Hij lag in het gras een beetje te 'zonnen'.

Na onze fietstocht wilde we gaan eten bij the bonefish grill. Maar we waren moe en wilden eigelijk naar huis dus is het soep met stokbrood en chinees geworden!! Gehaald bij de Publix en het was heerlijk.
Morgen willen we naar Winterhaven,
en gaan we een tweede poging wagen om te eten bij The Bonefish Grill.

Bijna vergeten maar we hebben ook nog een Cache gevonden!!!!

                                             
                                                         

1 opmerking:

  1. Leuk dagje en mooie foto's leuke combi zo wij vinden het ook leuk als we ergens zijn om te kijken of er een cache ligt.Veel plezier morgen

    BeantwoordenVerwijderen