woensdag 20 augustus 2014

Weer thuis!

Dag 21

Dinsdagochtend op het gemak uit bed, de laatste spullen ingepakt en afscheid genomen van onze
geweldige villa.
Voor de laatste keer bij de Cracker Barrel gegeten en toen richting vliegveld.
Alles ging voorspoedig. Inchecken,( het gewicht van de koffers was prima). Door de douane en naar de gate.
Rond 2.20 vertrokken naar Chicago. Het was de bedoeling dat we er rond 4 uur zouden zijn , maar dat werd een uur later vanwege slecht weer. Dus moesten we om het slechte weer heen vliegen.
Net op tijd voor de aansluiting naar Amsterdam. Snel een hamburger en frietjes bij de Mac gehaald. (Niet mijn favoriet maar we hadden geen tijd om uitgebreid ergens te eten ) En we konden direct boarden.

We waren vanmorgen(woensdag) om ongeveer 9.30 geland op Schiphol. En daar werden we opgehaald door onze oudste dochter Jessica, die ons erg had gemist!!(wij haar natuurlijk ook)
Eenmaal thuis aan de koffie met familie en daarna de koffers uitpakken en wat wasjes draaien.

Wij kunnen weer terug kijken op een geweldige vakantie. Veel leuke dingen gedaan; CSI Experience,
Titanic Museum, Kelly River, Louisa State park maar ook onze trip naar Melbourne en St Augustine.  We hebben ook genoten van onze fietstocht door Celebration, Seaworld en De bioscoop!!
En natuurlijk de favoriet van de meiden Discovery Cove!!
We hebben het ook super getroffen met het weer, dat was echt geweldig. We hebben veel zon gehad, en maar een paar, (soms flinke) buien.(hebben we wel eens anders gezien)
En we hebben ook weer wat voor ons nieuwe restaurants geprobeerd (met dank aan de restaurant blog van Anita) en weer een favoriet erbij!! De Bonefish Grill!!

Ik heb genoten van het meelezen Van de andere blogs! Die zijn zo herkenbaar echt leuk!! En vond het  erg leuk dat mijn blog ook werd gevolgd,  en om  de reacties te lezen.
Het was voor mij mijn eerste Blog maar ga er in November zeker weer een schrijven. Hoop dat jullie dan ook weer meelezen.
Allemaal bedankt,

Groetjes Anita10 opmerkingen:

 1. Welkom thuis, voorspoedige vlucht. En nu weer thuis wennen... Sterkte daarmee en tot een volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is zeker weer wennen hier! bedankt voor het meelezen. Groetjes Anita

   Verwijderen
 2. Welkom thuis en succes met de jetlag. Ik heb daar normaal nooit problemen mee maar dit jaar kom ik niet uitgeslapen en heb ik eergisteren tot 3.30 uur wakker gelegen :(. Verheug me al november, dan ga ik lekker meelezen!!
  Tot dan, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Saskia, ja ik heb er deze reis ook veel last van vannacht tot zeker 3 uur klaar wakker gelegen. Vervelend! Maar komt goed! Groetjes Anita

   Verwijderen
 3. Welkom thuis en bedankt voor je leuke blog. Ik vond het erg leuk om mee te lezen maar kon alleen niet iedere keer reageren omdat we zelf ook druk aan het vakantie vieren zijn. Fijn om te lezen dat je tips uit ons restaurant blog hebt kunnen halen. Tot een volgende keer of op ons blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lees natuurlijk gewoon weer mee! nog veel plezier. Groetjes Anita

   Verwijderen
 4. Welcome Home en bedankt voor de leuke blog en kijken al uit naar het vervolg in November. Tot die tijd kun je je binnenkort een maandje vermaken met onze blog ;-)

  Groetjes,
  Pieter & Petra "PenPe"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel. Ik ga jullie blog zeker volgen! groetjes Anita

   Verwijderen
 5. Welkom thuis. Gelukkig kunnen jullie vooruit kijken naar de volgende vakantie. Als je zelf niet in Florida bent, is het heerlijk als je kunt meelezen met mensen die wel in Florida zijn. Bedankt hiervoor.
  Dolly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo. Ja ik ken dat gevoel, als ik niet in Florida ben lees ik ook met iedereen mee! heerlijk ben je er toch een beetje bij. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen