zaterdag 9 augustus 2014

Van alles wat!!

Dag 11

Vanmorgen lekker uitgeslapen want dat hadden we wel nodig.
het was met het ontbijt ieder voor zich, want wij hadden er al een paar uurtjes opzitten voordat de meiden wakker werden.
Dus we waren in de relax modus. Beetje zwemmen beetje lezen gewoon helemaal niets doen!!

We wilden vandaag in Winter Haven gaan kijken.  Dus allemaal in de auto en daar gingen we. In Winter haven aangekomen hadden we al snel door dat dit niet helemaal ok√© was. Het was geen Celebration!! ..................!!! Het waren geen wijken die wij hier in Davenport gewend zijn, dus weer richting huis!! Achteraf gezien moest het Winter Garden zijn. Hahahaha beetje dom!

Onderweg hadden we bedacht dat we dan maar gingen midgetgolven.  Maar een fikse regenbui gooide roet in het eten. Ja, wat doe je dan??????  Vervolgens maar koers gezet naar de Fleamarket.
We hadden nog wat nieuwe koffers nodig en na "stevig onderhandelen van Len:-)" 2 Betty Boop koffers gekocht! Wij Dutchies houden van korting dus missie geslaagd!!!

Daarna nog even boodschappen gedaan bij de Walmart. En we wilde vandaag de Bonefish Grill proberen. Die komt op ons lijstje met favoriete restaurants want we hebben heerlijk gegeten!!
Een echte aanrader.
En nu hangt iedereen op een bank en kijkt tv (ik schrijf mijn blog). Ik denk dat we zo maar eens een lekkere Cocktail gaan nemen!!Bang Bang Shrimp!!Romy wilde onze "huisboom" even knuffelen


4 opmerkingen:

 1. Mmmm, eten ziet er heerlijk uit! Die Daily's heb ik meegenomen naar huis, was ik niet meer aan toegekomen. Veel plezier vandaag! Wij zijn weer thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. geniet maar van je cocktails want ze zijn heerlijk!! jammer dat het er voor jullie weer op zit!! op naar de volgende vakantie!! groetjes Anita

   Verwijderen
 2. Wij zijn nog nooit bij Bonefish Grill geweest, maar als Petra de shrimps ziet dan "vrees" ik dat wij er over een kleine 5 weken ook zitten.....

  En Winter Garden is inderdaad heel wat anders dan Winter Haven, hahaha !

  Groetjes,
  Pieter & Petra " PenPe "

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dan moeten jullie zeker naar de Bonefish Grill gaan!! Winter Garden, Winter Haven het lijkt allemaal zo op elkaar hahahahaha
   groetjes Anita

   Verwijderen