zondag 10 augustus 2014

St. Augustine!

Dag 12

Vandaag stond St. Augustine op de planning. Dus iedereen vroeg uit bed want we wilde om 9 uur
wegrijden. de spullen ingeladen en daar gingen we. Wat  was dat een saaie lange rit.  We hebben  2,5 uur in de auto gezeten. Bah bah!!
Maar eenmaal in het oudste stadje van Amerika aangekomen hadden we weer genoeg energie.
We konden de auto gratis parkeren op het terrein bij de Red Train Tours. Kaartjes gekocht voor het "rode treintje" een sanitaire stop gemaakt, we waren er klaar voor!! Na ongeveer 10 minuten wachten kwam de trein eraan, allemaal een plekje gevonden en daar gingen we. En het was WARM!!! erg WARM!! gelukkig hadden we water bij ons. We hebben erg mooie oude gebouwen gezien en onze chauffeur had over alle gebouwen wel wat te vertellen. Erg interessant. Ik vond het wel jammer dat je voor veel bezichtigingen en rondleidingen al had moeten reserveren. Dat wisten wij niet.

Het was jammer dat het in de middag begon te regenen en als het hier regent dan valt het met bakken uit de hemel, het laatste stuk in het treintje was een natte rit!! we konden er wel om lachen. (toen we eenmaal onderweg naar huis waren dan). Mochten Len en ik in November nog naar Florida gaan dan gaan wij zeker nog een keer terug. Wij vonden het erg leuk daar en willen nog veel meer zien.

Na weer een lange en ongelooflijk saaie rit kwamen we (eindelijk) weer in Davenport aan. We hebben ons snel verkleed en zijn gaan eten bij Outback. Daarna snel naar huis en allemaal hangen we moe op de bank.

Het was weer een leuke dag!!
                                   

De Schorpioen!!

De Spagaat!!


Wij hebben het koud en wij zijn NAT!!


1 opmerking: