vrijdag 15 augustus 2014

Posner Park, Florida Mall!

Dag 17

Vanmorgen waren we al heel erg vroeg wakker vanwege onweer en regen. Dus we hebben ons nog maar een paar keer omgedraaid. rond 8.30 uit bed koffie gedronken en op het gemak richting The Cracker Barrel gereden voor een lekker ontbijt want het ging vandaag geen daagje strand worden. Ze hadden bij The Cracker Barrel al een stukje versierd voor de kerst zag er leuk uit!! Maar ik moet nog niet aan de kerst denken hoor!!
Na het ontbijt zijn we naar Posner Park gereden. Daar zit Books a Million en de meiden wilden daar eens even (op het gemak) rondstruinen. En wat hebben ze daar veel boeken, en aangezien de meiden en ik gek zijn op lezen was het voor ons een Paradijs. hahahahaha ( ook goed voor ons engels)
Bij Ross Dress for Less ook even (een dik uur) rondgelopen en wat leuke dingen gescoord.

We hebben de spullen thuis gebracht en zijn naar de Florida Mall gereden. Alle winkels die sportschoenen verkopen hebben we gezien want Jessica (onze oudste dochter) wilde graag een bepaald soort trainingsschoenen van Nike!!! En toen we ze eindelijk gevonden hadden was haar maat uitverkocht!! Grrrrr!!!
Maar komt goed.  Ik wilde nog even naar Victoria's Secret. En iedereen weet wat er dan gebeurd, dan kom je altijd met zo'n schattig roze tasje naar buiten. hihihihi

We wilden nog naar Seaworld maar die was tot 19.00 open dus dat proberen we morgen dan maar.
Lekker bij Wasabi Sushi gegeten naar de Publix en nu weer lekker thuis.

Voor Mama!!!!
3 opmerkingen:

 1. Hier ook regen nu. Lekker geshopt zie ik alweer haha. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zucht we komen net thuis en dan zie je al die bekende beelden......Thanks hahahaha. Geniet er maar lekker van we hebben het hier koud!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben nog een paar dagen, dus we gaan er zeker nog van genieten!!

   Verwijderen