dinsdag 5 augustus 2014

Boottocht in Melbourne!!

Dag 7

Vanmorgen vroeg opgestaan want we wilden om 8.15 richting  Melbourne!! We hadden via Groupon een Indian River Tour geboekt. Na ongeveer anderhalf uur rijden waren we in Melbourne aangekomen. (En de tom tom stuurde ons in een keer goed) dus even aangemeld bij Kelly en even rondkijken want de tour vertrok pas om 10.30!
 En wat was het leuk!!! We tuften op het gemak naar een beschut stukje baai waar soms Manatees zaten, dus wij allemaal met onze camera's stand-by maar helaas geen Manatees. Dus werd er weer verder gevaren. We kwamen langs super de luxe huizen met aanlegsteigers met mooie boten. (waar wij alleen maar van kunnen dromen ,want die zijn niet te betalen). We keken onze ogen uit!! Merritt Island is een smalle strook die aan allebei de kanten aan het water ligt. Erg mooi!! De kapitein vertelde ons dat er hier soms wel 14 Bottlenose dolphins rondzwommen en dat er op dit moment  2  kleintjes bij waren, en YES daar waren de eerste. Moeilijk te volgen maar ze zijn er!!! En in een mum van tijd zagen we er 4, 5, 6 en de moeders met de baby's. Wat geweldig ze kwamen vlak langs de boot en ze bleven bij ons rondzwemmen. Echt super. Het leek wel of er om de boot heen groepjes van 3 a 4 dolfijnen zwommen. En voor je het weet was het tijd om terug te varen. Jammer!!
Na de boottocht zijn we gaan lunchen bij Grills Riverside Tikibar. We hadden een kortingsbon van $5,00 pp gekregen dus verzilveren dat ding.
Ik heb nog nooit zo'n lekkere hamburger gegeten!!! Het was heerlijk.  Zeker een aanrader.

We zaten net in de auto toen er "even" een buitje viel!!! Wat een water, het lijkt wel of het hier harder regent dan in Nederland, maar als je een stuk verder gereden hebt is de straat gewoon droog, dat is echt Florida.
rond 15.30 waren we bijna thuis maar de meiden wilde nog een ijsje eten bij de Sweet Frog,
en even bij Jo-Ann rondkijken. Altijd leuk en normaal word er wel wat gekocht maar we konden deze keer niets vinden. Romy heeft bij de Target nog 2 boeken gekocht en toen eindelijk naar huis.

Morgen ontbijten bij The Cracker Barrel en verder kijken we wel.

6 opmerkingen:

 1. Leuk die dolfijnen in het wild spotten, het blijft bijzonder!
  Hamburger ziet er goed uit! Veel plezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n boottocht en helemaal leuk om dolfijnen te zien natuurlijk. Van Sweet Frog had ik nog niet eerder gehoord, bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even bijgelezen. Wat een leuke dagen hebben jullie al achter de rug.
  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er voortreffelijk uit.
  Leuker meiden geniet er naar goed van

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zie ik dat nou goed je hebt je nieuwe slippers aan! Lopen ze goed xx

  BeantwoordenVerwijderen