donderdag 31 juli 2014

relaxen!!

Dag 2:

toen we gisteren rond 19.45 in Orlando waren geland hebben de meiden en ik de koffers gehaald en was Len alvast naar de balie van Alamo gegaan om de auto te regelen. en net op tijd want het was
al aardig druk!!
De auto werd een mooie zilvergrijze Hyundai Tucson. Alles in de auto en daar gingen we, eindelijk richting Davenport! Nog even langs de Publix voor de eerste boodschappen, en op naar high gate park.
Na even een rondje door de villa (ziet er supergoed uit) snel de spullen uitgepakt berichten gestuurd naar het thuisfront en naar bed!

Na een onrustige nacht zaten we om 6.45 met een kopje thee buiten bij het zwembad! Geweldig we zijn er weer wat een heerlijk gevoel, het voelt altijd alsof we weer thuiskomen hier in Orlando.

De rest van de dag hebben we bij het zwembad doorgebracht tussendoor even naar de Walmart en s'avond's gegeten bij Longhorn.
We hadden bij de Walmart nog wat cocktails (blue Hawaiian was onze eerste) in een zakje gekocht. Die vries je in en na een paar uur heb je een soort slush!! erg lekker!!
Smaakt naar meer dus gaan we de andere smaken zeker proberen! En dan die prijs $1,97 hahahahaha.

Ik had via de blog van Ester en Monique voor het eerst over Geocaching gehoord en dacht dat ga ik ook proberen. En ik heb mijn eerste Geocache gevonden!!! Echt heel leuk.

De meiden liggen boven een film te kijken, Len kijkt naar Househunters  en ik ben met het blogverslag bezig. Maar ben nu toch wel moe dus word bedtijd!!

morgen gaan we Shoppen want het is 3 dagen no sales tax!! Dus we gaan maar eens kijken.
Hier nog een paar foto's:

ik zie dat ik nog even de datum en de tijd op mijn camera moet aanpassen!!3 opmerkingen:

 1. Lekker jullie zijn er. Die drankjes heb ik al vaker voorbij zien komen op blogs, zal ik ook eens gaan proberen. House hunters kijk ik ook graag op Travel Channel. Waar hebben jullie gegeten? Veel succes met shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi Anita, we zijn gaan eten bij Longhorn steakhouse. En moet zeggen was weer super want ik had een steak besteld en die zat vol met grote zeentjes heel vervelend maar ik kreeg een nieuwe en ik hoefde hem niet te betalen!! Goede service!!

   Verwijderen
 2. Leuk om allemaal te lezen Anita. Hopelijk zijn jullie goed geslaagd met shoppen! Xx miranda

  BeantwoordenVerwijderen